Zoek de kunst in jezelf.....                 

Het zijn de kleine dingen die het doen.......

Vandaag moest de knop om na een verdrietige gebeurtenis, het verliezen van een dierbare vriendin .... wat doe je dan. Juist de natuur in om mijn gedachtes te ordenen. Wanneer ik alleen ben in een pure, natuurlijk omgeving, dan ervaar ik mezelf bijna als een onbeduidend radertje in het grote schema van het leven. Maar dat gevoel is prettig, bomen, planten en de dieren om me heen zijn onverschillig over mijn bestaan. Dit helpt me beseffen dat alledaagse zorgen niet van levensbelang zijn. Dit werkt heel bevrijdend, want..........

We leven tegenwoordig in het groot,
We kijken naar een punt en veel te weinig om ons heen.........
               
Ik zoek met mijn ogen naar fraaie details en zie wat de natuur ons brengt. Dankbaar voor alles wat ik heb...
en ik realiseer me maar weer eens dat het de kleine dingen zijn die het doen.We zien geen kleine dingen meer ..... en juist daar zit het geluk!  
Het was een prachtige dag vandaag.............................