Leer anders te kijken en beter te fotograferen in een workshop.....      

Je wilt bereiken dat mensen iets vinden, denken en vooral voelen bij jouw foto....
Doe je dat goed dan..... heb jij de kijker van jouw foto te pakken. En je wilt gewoon direct leren hoe het zit in de praktijk en wat je kan doen om ook die mooie sfeervolle foto's te maken. Kortom wil jij direct stappen maken in macrofotografie, landschapsfotografie of straatfotografie?

Anita kan hier helpen, coachen zodat je groeit in jouw fotografie. Ze leert je op een rustige manier stap voor stap te kijken naar je foto's en ze mooier krachtiger en sfeervoller te maken. Anita zelf is een creatieveling met oog voor natuur en mooie onderwerpen. Ze leert jou graag hoe je een foto maakt die precies het diepe gevoel weergeeft over wat je fotografeert.

Een workshop volgen is gericht op verdieping van jouw expertise op dat moment.
Het is de manier om sneller vorderingen te maken waardoor je plezier in fotograferen toeneemt. Vooraf aan de workshop is er persoonlijk contact over je leerdoelen. Een workshop die bijzonder is omdat jij bepaalt wat je leert.
Oefeningen, technieken en coaching worden in een workshops ondersteunend ingezet om de theorie in de praktijk jezelf eigen te maken en deze te doorleven.


Nadien ontvang je theorie zodat je alles nog eens na kunt lezen. Zo ontstaat er een unieke workshop, die op maat is voor jou alleen!
Omdat er in kleine groepen gewerkt wordt met maar vier deelnemers, is er ruim voldoende aandacht voor iedereen.  Ga je mee de natuur in want daar is het te zien en te beleven.


KLIK op de foto van de workshop die jou aanspreekt.  Schrijf je in of vraag rustig meer informatie via de contactpagina............