Leer creativiteit te ontwikkelen voor jouw foto's ...                   

Ontwikkel jij wel genoeg creativiteit?

Iedereen heeft een andere kijk op de wereld en fotografische onderwerpen. Ontwikkel jij jouw kijk op fotograferen wel genoeg? 
Daarbij is het nodig dat je een dosis creativiteit ontwikkeld om tot andere foto's te komen dan alleen registreren. Uit eigen ervaring weet ik dat je beste foto niet worden gemaakt met een hele dure camera, maar door te fantaseren, onderzoeken, ontdekken en gewoonweg om te leren met meer intuïtie te fotograferen.
Iets wat Anita gegeven is en ze wil doorgeven in haar workshops. Haar foto's zijn nooit hetzelfde en ze wil zich ook niet vast pinnen op een of dezelfde stijl omdat ze de mening heeft dat dit creativiteit beperkt. Ze leert je creativiteit toe te passen.

Creativiteit trainen is namelijk de enige manier
om vorderingen te maken. In de aangeboden workshops leer je zoeken naar inzichten om nieuwe en andere foto's te maken als je gewend bent. Daarvoor leer je ook te zoeken naar oplossingen, de theorie en de mogelijkheden van je camera aan de praktijk te koppelen. Je creatief denken te stimuleren om gaandeweg jouw foto beter, sterker en sfeervoller te maken. Het is een proces van leren waarnemen, denken en doen. Daarnaast worden er veel natuur weetjes gedeeld door Anita, want in haar optiek krijg je pas respect voor de natuur ontstaat pas als je weet wat je fotografeert!

In een gerichte workshop in de groep of individueel vind je verdieping van jouw expertise in fotografie, leer je over de natuur en ga je ontdekken hoe je creativiteit kunt toepassen in je foto's. De workshops zijn praktisch, zonder al te veel moeilijke woorden en technische taal en uiteraard heerlijk buiten in de natuur. De workshops vinden plaats in kleine groepen van vier personen zodat er steeds genoeg persoonlijke aandacht is.

Vooraf aan de workshop is er persoonlijk contact over je leerdoelen. Zo ontstaat Juist die unieke workshop op maat, voor jou alleen!
Oefeningen, technieken en coaching worden in de workshops ondersteunend ingezet om de theorie eigen te maken zodat je ze beide doorleeft.
Je leert bewuster kijken, doet onverwachte ontdekkingen, waardoor je plezier in fotograferen toeneemt. Het is zelfs nog leuker als je dat in een groep met gelijkgestemde kunt doen zodat je zelfs elkaar kunt inspireren. Na de workshop ontvang je theorie via de mail zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen.

KLIK op de foto om de workshops te ontdekken......
Vraag rustig meer informatie via de contactpagina als je meer wilt weten over de workshop.