Zoek de kunst in jezelf.....                 


Individuele workshop

In allerlei onderzoeken naar excellentie komt steeds opnieuw naar voren dat uitblinken in een complexe taak veel oefenen vereist.
Om het niveau van een expert te bereiken zul je veel oefen uren nodig hebben. Dan pas kun jij je gaan verbinden aan een expertise op niveau. Natuurtalenten zijn er niet zoveel.

Het kan dus zijn dat jij meer individuele tijd wilt om bijvoorbeeld de basis van fotografie direct in de praktijk te leren.
Of juist om te leren schilderen met je camera. Individueel ben je in de gelegenheid om meer uit je workshop te halen als in een groepsworkshop.

De prijs voor een individuele workshop bedraagt 260 euro per persoon en duurt ook vier uur. De workshop kan plaats vinden op een plek die jij wilt. Hiervoor wordt een kilometervergoeding van 0,19 per kilometer gehanteerd.

Wat heb je minimaal nodig om mee te gaan: Een camera met handmatige bediening ( een bridgecamera, een spiegelreflexcamera of systeemcamera, telelens, groothoek- of macrolens.

Je kunt boeken voor een workshop macro- landschap of straatfotografie. De workshop wordt op maat gemaakt voor je en worden alle onderdelen belicht voor jouw ontwikkeling. Zo kom je stap voor stap verder.

Wil je dit met een vriendin of vriend samen dan deel je de kostprijs van de workshop samen. Schrijf je in
via deze link