Zoek de kunst in jezelf.....                 

Wat was het prachtig........

2017 is voorbij en het is nieuwjaar de dag waarop het nieuwe aankomende nieuwe jaar door iedereen gevierd word door flink uit te pakken met oud jaar. Ik blijf altijd heerlijk thuis. Gewoon om dat ik dat fijn vind en we dieren hebben die we niet alleen kunnen laten.
Ik had zelfs drie logeerhonden. Dus je snapt wel drukke boel hier..........
Maar ik wil jullie allereerst een heel goed, een beter, een best, maar vooral gezond 2018 toe wensen. Dat heb je namelijk niet voor het zeggen en moeten we accepteren wat soms komt.

Als ik terug kijk op 2107 dan vond ik heel veel inspiratie. Voor mijn foto's, mijn activiteiten als workshopbegeleider en uiteraard niet te vergeten mijn eigen ontwikkeling. Ik vond dat in de mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn workshops, mijn werk en mijn familie. En wat ben ik dankbaar dat ik mijn hart kan volgen om te doen wat ik het liefst doe. Juist jullie raden het al.......fotograferen, andere mensen daarin te ontwikkelen, te motiveren, te stimuleren en te inspireren. Onze natuur heeft ons zoveel te bieden te ook juist te leren.
Het is de kunst om het leren kijken te verstaan en alles op diverse manieren te bekijken.
Fotograferen is naar mijn mening de beste manier om anders naar voorwerpen maar ook zaken te kijken.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dat op zijn manier en zijn niveau op dat moment kan leren. Het is dan leuk om je eigen ontwikkelingen te volgen.

Voor mijn foto's haal ik nog steeds de meeste inspiratie uit de natuur, gewoon dicht bij huis. Je hoeft het niet ver te zoeken als je mooi wilt fotograferen. Een impressie van mijn foto's in 2017.