Leer creativiteit te ontwikkelen voor jouw foto's ...                   

Even voor stellen...

Waarom fotografeer ik graag in de natuur en heb ik de drang om dit door te geven...
De natuur is het begin van ons bestaan. Het is geen decor maar veel meer. Het is onaangeroerd en oorspronkelijk. Maar door de aanraking van de mens is de natuur veranderd. Bewustwording is nodig en essentieel om in de toekomst de natuur die we nu nog hebben te behouden. Ik blog, vlog, fotografeer en onderneem in de natuur, met het doel mensen te inspireren en ze te leren over de natuur. Door mensen te leren om te fotograferen in de natuur geef ik ze iets waardevols in handen. Zij geven de liefde die ze ontdekken door aan anderen. Want in mijn optiek kun je de natuur pas iets teruggeven als je er eerst van leert houden............


Wil je meer ontdekken wie ik ben dan moet je zeker het onderstaande filmpje bekijken...