Leer anders te kijken en beter te fotograferen in een workshop.....      

Bladeren

Ieder voorjaar zien de bomen weer lichtgroen van het jonge blad en ieder najaar laten diezelfde bomen ze in talloze herfstkleuren weer op de grond vallen. Er ontstaan prachtige kleuren in de natuur. En wat is er mooier als kleur in je foto. Een blad is een orgaan van de varens, bomen en de zaadplanten. En nodig voor de waterhuishouding van een plant en het uitwisselen van koolstofdioxide om te zetten in Koolhydraten. Maar met de mooiste vormen en de uitbundige kleuren een geweldig onderwerp foto fotografie. Van realistische tot abstracte foto's.

Wat leer je

Tijdens de workshop leer je beter te kijken naar bladeren en gaan we creatief te werk om ze mooi op de foto te krijgen. We zullen onderwerpen aansnijden zoals lichtbreking, dubbele belichting en out of focus. We zullen hier je fotografieskils uitdagen door je leerpunten aan te pakken die je vooraf kenbaar maakt om je zo een zetje te geven naar een hoger level in je fotografie.

Een workshop voor diegene die vindt dat bladeren ook de verbeelding tarten, graag nieuwe dingen wil leren en anders wil leren kijken. Eens andere foto's wil maken en dat niet schuwt. Het is voor een iedereen die meer van de natuur wil weten, zien en beleven, en beter met zijn fotografie wil worden.

Mocht het weer niet mee werken dan zal de workshop in overleg verzet worden naar een geschiktere datum.
Na de workshop ontvang je een de theorie van de stof die we behandeld hebben in de praktijk.

Wat heb je nodig

- Camera met handmatige bediening, macro lens of telelens.
- Laarzen en kleding die erg vies mag worden en je helemaal bedekt.
- Statief of liever nog een een-poot of juist gewoon een plastic zak.

16-09-2017 Creatief met bladeren = VOL
Wanneer: Zaterdagmorgen van 8.00 - 12.00
Waar: Omgeving Roozendaal
Kosten: €.59, - per persoon.
Maximale deelname 4 personen
Inbegrepen koffie/thee en koek

30-9-2017 Creatief met bladeren = VOL
Wanneer: Zaterdagmorgen van 8.00 - 12.00
Waar: Omgeving Breda
Kosten: €.59, - per persoon.
Maximale deelname 4 personen
Inbegrepen koffie/thee en koek

Zijn de workshops vol geef je toch gewoon op, dan op dan kom je op de reservelijst.
Staan er vier op de reservelijst dan kan er een nieuwe workshop gepland worden in overleg. 
Is dat niet zo, dan zul je als eerste benaderd worden voor de eerstvolgende datum
.

En dan nog wat; Je kunt alleen goede natuurfoto's maken als je weet wat je fotografeert. Ook is er een gedragscode voor natuurfotograven.
In de workshop wordt je bewust gemaakt van wat je fotografeert en deze gedragscode waardoor je consequenties leert inschatten in de natuur.
We houden ons aan deze regels.  Planten en dieren worden dus in hun natuurlijk milieu gefotografeerd, daar waar ze spontaan voorkomen.
Het plukken van planten of het van vangen van dieren voor fotografische doeleinden is uitgesloten. We fotograferen verantwoord.