Leer anders te kijken en beter te fotograferen in een workshop.....      

Paddenstoelen

Er bestaan een heleboel soorten paddenstoelen. Een echte natuurliefhebber houd ervan en ziet de waarde ervan in. Algemene soorten, giftige, opmerkelijke en zeldzame. Paddenstoelen zijn gebonden aan bepaalde gebieden, bomen of waardplanten.  Prachtig zijn ze soms en zeer fotogeniek en je kunt er spannende foto's mee maken .De paddenstoelen gaan in de huidige tijd achteruit. Dus hanteren we in de workshops het voorzorgprincipe. Het is dus ten strengst verboden om nadelige te handelen met nadelig gevolgen voor flora en fauna.

Wat leer je

Tijdens de workshop leer je meer over paddenstoelen en gaan we creatief te werk om ze mooi op de foto te krijgen. We zullen onderwerpen aansnijden zoals lichtbreking, dubbele belichting en out of focus. We zullen hier je fotografieskils uitdagen door je leerpunten aan te pakken die je vooraf kenbaar maakt om je zo een zetje te geven naar een hoger level in je fotografie. Je wordt ondersteund in het omgaan met de techniek en ontvangt tips en tops om je foto sfeervoller en mooier te maken.

Het is een workshop, voor de fotograaf die houdt van deze prachtige wereld van paddenstoelen die eigenlijk altijd je verbeelding tarten, die houdt van nieuwe dingen leren en anders kijken en andere foto's maken niet schuwt. Het is voor een iedereen die meer van de natuur wil weten, zien en beleven, en beter met zijn fotografie wil worden.

Mocht het weer niet mee werken dan zal de workshop in overleg verzet worden naar een geschiktere datum.
Na de workshop ontvang je info over de technische aspecten van deze fotografie workshop die we in de praktijk behandeld hebben.

Wat heb je nodig

- Camera met handmatige bediening, macro lens of telelens.
- Laarzen en kleding die erg vies mag worden en je helemaal bedekt.
- Statief of liever nog een eenpoot of juist gewoon een plastic zak.


14-10-2017 Creatief met paddenstoelen = VOL
Wanneer: Zaterdagmiddag 12.00 tot 16.00
Waar: Omgeving Zundert (Brabant)
Kosten: €.59, - per persoon.
Maximale deelname 4 personen
Inbegrepen koffie/thee en koek

28-10-2017 Creatief met Paddenstoelen = VOL
Wanneer: Zaterdag 12.00 tot 16.00
Waar: Omgeving Zundert ( Brabant)
Kosten: €.59, - per persoon.
Maximale deelname 4 personen
Inbegrepen koffie/thee en koek

Zijn de workshops vol geef je toch gewoon op, dan op dan kom je op de reservelijst.
Staan er vier op de reservelijst dan kan er een nieuwe workshop gepland worden in overleg. 
Is dat niet zo, dan zul je als eerste benaderd worden voor de eerstvolgende datum.


En dan nog wat; Je kunt alleen goede natuurfoto's maken als je weet wat je fotografeert. Ook is er een gedragscode voor natuurfotograven.
In de workshop wordt je bewust gemaakt van wat je fotografeert en deze gedragscode waardoor je consequenties leert inschatten in de natuur.
We houden ons aan deze regels.  Planten en dieren worden dus in hun natuurlijk milieu gefotografeerd, daar waar ze spontaan voorkomen.
Het plukken van planten of het van vangen van dieren voor fotografische doeleinden is uitgesloten. We fotograferen verantwoord.