Leer anders te kijken en beter te fotograferen in een workshop.....      

Insecten

We hebben heel wat bijzondere insecten in onze wereld. Met bijna een miljoen beschreven soorten is het verreweg de grootste groep van dieren. Geschat wordt dat er vele honderdduizenden tot enkele miljoenen soorten nog niet zijn ontdekt. De naam 'insecten' slaat op een hoofdkenmerk van de hele groep. Dus inspiratie genoeg voor macrofotografie. Insecten fotograferen behelst ook nog wat kennis en specifieke zaken in de fotografie.

Wat leer je

Tijdens de workshop leer je meer over het leven van het insect en gaan we creatief te werk om ze mooi op de foto te krijgen.

We zullen hier je fotografieskils uitdagen door je leerpunten aan te pakken die je vooraf kenbaar maakt om je zo een zetje te geven naar een hoger level in je fotografie. Je wordt ondersteund in het omgaan met de techniek en ontvangt tips en tops om je foto sfeervoller en mooier te maken.

Het is een workshop, voor de fotograaf die houdt van deze intrigerende wereld van insecten, nieuwe dingen wil leren en anders kijken niet schuwt.
Het is voor een iedereen die meer van de natuur wil weten, zien en beleven. En beter met zijn fotografie wil worden.

Mocht het weer niet mee werken dan zal de workshop in overleg verzet worden naar een geschiktere datum.
Na de workshop ontvang je een reader met info over de soort die we gefotografeerd hebben en de technische aspecten van deze fotografie workshop.

Wat heb je nodig

- Camera met handmatige bediening, macro lens of telelens.
- Laarzen en kleding die erg vies mag worden en je helemaal bedekt.
- Statief of liever nog een eenpoot of juist gewoon een plastic zak.
- Insectenwerend middel voor muggen.2-9-2017 Wesp of tijgerspin = nog  3 plaatsen
Wanneer:  Zaterdagmorgen van 700 -11.00
Waar Omgeving Roosendaal
Kosten: €.59, - per persoon.
Maximale deelname 4 personen
Inbegrepen koffie/thee en koek


Zijn de workshops vol geef je toch gewoon op, dan kom je op de reservelijst.
Staan er vier op de reservelijst dan kan er een nieuwe workshop gepland worden in overleg. 
Is dat niet zo, dan zul je als eerste benaderd worden voor de eerstvolgende datum.

En dan nog wat; Je kunt alleen goede natuurfoto's maken als je weet wat je fotografeert. Ook is er een gedragscode voor natuurfotograven.
In de workshop wordt je bewust gemaakt van wat je fotografeert en deze gedragscode waardoor je consequenties leert inschatten in de natuur.
We houden ons aan deze regels.  Planten en dieren worden dus in hun natuurlijk milieu gefotografeerd, daar waar ze spontaan voorkomen.
Het plukken van planten of het van vangen van dieren voor fotografische doeleinden is uitgesloten. We fotograferen verantwoord.