Leer anders te kijken en beter te fotograferen in een workshop.....      

Straatfotografie

Het leuke is dat elke stad zijn eigen hot spots heeft met bijzondere plekken die mensen aantrekken. Daarnaast heeft straatfotografie een andere benadering nodig om te komen tot spannende en sprekende foto's. Het is een super spannende wereld, de zuiverheid van de straat, echt gebeurt en geen kunstmatige creaties. Als je straat fotografie verheft tot een manier om menselijke interactie vast te leggen of mogelijk als een visueel commentaar op de huidige maatschappij. Dan wordt straatfotografie een nieuwe, opwindende en inspirerende manier van fotograferen. Hier vind je de leukste en spannendste workshops straatfotografie.

Het is een workshop, voor de fotograaf die houdt van de straat en echte mensen, nieuwe dingen leren en anders kijken niet schuwt. Het is voor een iedereen die met zijn foto's een verhaal wil vertellen en de straat wil ervaren, zien en beleven en tevens beter met zijn fotografie wil worden.
Na de workshop ontvang je een reader met info over deze prachtige vorm van fotografie en de technische aspecten van deze fotografie workshop.

Wat leer je
Je ontdekt de ontelbare onderwerpen in de workshops die je kunt fotograferen. Maar juist ook de regels de wet, wat wel en niet kan. Je leert tegenstellingen, emoties, humor, eenzaamheid en om te gaan met de spanning van straatfotografie en de technieken die je kunt gebruiken.

Wat heb je nodig

- Camera met handmatige bediening, telelens, portretlens ( macrolens kan ook prima) of groothoeklens.
  Indien van toepassing zal voor bepaalde technieken een specifieke lens aangeduid worden.
- Niet te opvallende kleding.31-8-2017 Straatfotografie Den Haag = nog 4 plaatsen
Wanneer: Zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00
Waar: Den Haag
Kosten:  €.59, - per persoon.
Deelname: Maximaal 4 personen.
Inbegrepen Koffie/thee en koek.

We zullen samen lunchen in den Haag en zullen alle in en outs bespreken van straatfotografie. De reis naar Den Haag, lunch en andere dranken op een terras zijn niet inbegrepen in de prijs! . Daar is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren. De precieze plaats waar we elkaar ontmoeten wordt nader bepaald en zal bij opgave meegedeeld worden via de mail.

9-12-2017 Straatfotografie Antwerpen = nog 3 plaatsen
Wanneer: Zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00
Waar: Antwerpen
Kosten:  €.59, - per persoon.
Deelname: Maximaal 4 personen.
Inbegrepen Koffie/thee en koek.

We zullen samen lunchen in Antwerpen en zullen de basis beginselen bespreken van straatfotografie. De prijs van de treinreis, Lunch en andere dranken op een terras zijn niet inbegrepen in de prijs. We zullen met de trein naar Antwerpen afreizen. We vertrekken vanaf station Essen te België. Daar is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren.

Zijn de workshops vol geef je toch gewoon op, dan op dan kom je op de reservelijst.
Staan er vier op de reservelijst dan kan er een nieuwe workshop gepland worden in overleg. 
Is dat niet zo, dan zul je als eerste benaderd worden voor de eerstvolgende datum